Met Welman naar de AutoRAI

Geen reacties

Op de AutoRAI die gehouden wordt van 17 April t/m 26 April in Amsterdam, staan 3 premiere modellen van Honda. Namelijk de nieuwste Honda Jazz, de Honda HR-V en de Civic Type-R. Om die reden zal Honda-Welman met zijn cliënten afreizen naar de AutoRAI. Per touring car neemt Honda-Welman zijn cliënten vanuit vestiging Heerhugowaard aanstaande maandag 20 April en komende donderdag 23 April mee naar de AutoRAI om deze nieuwelingen te bewonderen. Na een aktie waarbij de Honda-Welman relaties een gouden ei in de showrooms moesten vinden. Werd daarvoor een verzorgde reis en plaats in de daarvoor benodigde bus aangeboden.

 

Het officiële programma ziet er als volgt uit zien:

Maandag – 20 April 2015          Vestiging Heerhugowaard
Opstapplaats af de Nijverheidsstraat – Heerhugowaard                                  Tijdstip vertrek bus 11:00 uur

Donderdag – 23 April 2015        Vestiging Zwaag / Hoorn(NH)
Opstapplaats af de Factorij 57 – Zwaag/Hoorn (NH)                                        Tijdstip vertrek bus 11:00 uur

Natuurlijk wordt u in de gelegenheid gesteld om de autobeurs ruimer dan de Honda-Stand te bezoeken. Uiterlijk om 16:00 uur zullen de bussen ons weer terug brengen naar hun opstapplaats.

Vriendelijk verzoeken wij u middels een aanmelding en uw persoonlijke toegangscode uw deelname te bevestigen en aan te geven voor welke opstapplaats u kiest. (uw aanmelding uiterlijk voor donderdag de 16 april) hierna is deelname niet meer mogelijk.  

klikhier

Aanmelden voor bezoek aan de AutoRai met Honda-Welman