honda civic 2018 prijzen brochure uitvoeringen

De nieuwe Honda Civic

De Honda Civic heeft een uniek karakter en een sportieve spirit. Groter dan zijn voorganger, maar toch 16 kg lichter. Vol met de nieuwste technologieën die efficiency, veiligheid, en rijdynamiek naar een hoger niveau tillen. Maak kennis met de meest sportieve Civic ooit.

De nieuwe Honda Civic

De nieuwe Honda Civic heeft een uniek karakter en een sportieve spirit. Groter dan zijn voorganger, maar toch 16 kg lichter. Vol met de nieuwste technologieën die efficiency, veiligheid, en rijdynamiek naar een hoger niveau tillen. Maak kennis met de meest sportieve Civic ooit. De Civic is helemaal vernieuwd. Dat betekent: de nieuwste generatie motoren, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en bovenal veel comfort.

Exterieur

nieuwe-honda-civic-3
test-civic2
test-civic
nieuwe-honda-civic-5
nieuwe-honda-civic-4
nieuwe-honda-civic-6
ONTWORPEN ROND DE BESTUURDER.

De nieuwe Civic 5-deurs staat voor innovatie en ons streven naar technologische uitmuntendheid. Het resultaat is een auto die even verfijnd, comfortabel en geavanceerd is, als opwindend om mee te rijden.

Interieur

nieuwe-honda-civic-interieur-1
nieuwe-honda-civic-interieur-2
nieuwe-honda-civic-interieur-3
nieuwe-honda-civic-interieur-4
nieuwe-honda-civic-interieur-5
nieuwe-honda-civic-interieur-6
nieuwe-honda-civic-interieur-7
nieuwe-honda-civic-interieur-8
nieuwe-honda-civic-interieur-9
EEN ONKLOPBARE INTERIEURRUIMTE

Omringd door kwaliteitsvolle details om het comfort te bevorderen: stoelen die uitstekende steun bieden, zacht aanvoelende materialen en innovatieve technologieën, zoals het nieuwe 7″ infotainmentsysteem, de draadloze telefoonlader, verwarmbare stoelen, automatische klimaatregeling of de elektronische parkeerrem.

Honda Sensing
Geavanceerde veiligheid voor betere bescherming

De Civic beschikt over geavanceerde rijhulpsystemen als de intelligente snelheidsregelaar, verkeersbordherkenning of het noodremsysteem.

Honda Connect
Blijf altijd verbonden

De Civic beschikt over de nieuwste Connect-technologie. Hiermee kunt u zonder zorgen navigeren, bellen, berichten sturen of muziek luisteren.

Multimedia

Honda civic 2017 telefoon
Apple Carplay, Android Auto, Radio, Spotify, Navigatie

Het nieuwe infotainment -systeem van Honda. Met deze nieuwe generatie van Honda Connect kunt u zonder zorgen navigeren, bellen, berichten ontvangen en sturen of uw favoriete muziek beluisteren.

Motoren

Gloednieuwe motoren. De 1.0 en 1.5 i-VTEC
De twee krachtige motoren - zowel de 1.5 i-VTEC van 182 pk als de 1.0 i-VTEC van 129 pk - zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een continue variabele CVT -automaat.
Gloednieuwe motoren. De 1.0 en 1.5 i-VTEC
De twee krachtige motoren - zowel de 1.5 i-VTEC van 182 pk als de 1.0 i-VTEC van 129 pk - zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een continue variabele CVT -automaat.
nieuwe-honda-civic-2016-motor
nieuwe-honda-civic-2016-motor-1
nieuwe-honda-civic-2016-motor-3
i-VTEC
Krachtige, zuinige motoren

Bij de Civic heeft u de keus uit moderne i-VTEC motoren. Deze zijn ontwikkeld aan de hand van de meest recente technologie. Dit maakt de motoren krachtiger, zuiniger en schoner dan de huidige generatie.

Earth Dream Technology
Uitstekende milieuprestaties

Ontworpen met Honda’s nieuwste Earth Dreams Technology. De Civic levert een unieke mix van rijplezier met uitstekende milieuprestaties.

Meer weten over de nieuwe Civic?