Ruitschade komt altijd ongelegen en dient het liefst spoedig gerepareerd te worden. Om die reden en voor uw gemak en veiligheid, kunnen wij ruitschades of breuken snel herstellen. Wij zijn aangesloten bij Dealer Ruiten Service | Direct Access  Service ruitherstel.

Geen eigen risico bij ruit- schadeherstel

Wij mogen elke ruitbreuk voor alle verzekeringsmaatschappij kosteloos voor u herstellen, Zo, dat u geen verlies van no-claim korting heeft of via uw verzekeringmaatschappij een bijdrage in eigen risico krijgt.

Honda ruit- en schadeherstel

Sterretje of barst in uw voorruit

Wanneer u een sterretje of pitje in het voorruit heeft gekregen, plak deze zo spoedig als mogelijk af met een simpel (huis/keuken) plakbandje. Zo kan zich vuil niet tussen de ruitlagen inwerken en is herstel met een mooier resultaat. Het repareren van het sterretje doen wij met een professionele herstel methode waarna u er niets meer van terug ziet. En doordat u het sterretje tijdig heeft laten repareren, voorkomt u dat het sterretje uitgroeit tot een scheur/barst en het gehele ruit vervangen dient.

Scheur in uw voorruit

Wanneer u een scheur in het voorruit heeft opgelopen, bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen uitsluitend met originele ruiten zodat uw garantie gewaarborgd blijft en natuurlijk zonder verlies van eigen risico of verlies van No-Claim korting. Blijf daarom niet te lang doorrijden met een beschadigde voorruit. In nagenoeg alle gevallen wordt de reparatie door uw autoverzekering gedekt.

Direct ruit- en schadeherstel nodig?

Bij een gesprongen / ingeslagen ruit kunt u zonder afspraak bij ons terecht om deze door een (nood)ruit te laten vervangen. Buiten kantooruren s’avonds en in het weekend kunt u het gratis service nummer van Honda bellen 0800-099 2260.

Honda veiligheidssystemen

Steeds meer voorruiten van nieuwe Honda modellen zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen. Camera’s achter de voorruit ondersteunen u tijdens het rijden. Van licht en regensensoren tot rijbaanassistentie zoals afstand houden en het maken van een noodstop. Deze systemen kalibreren wij volgens richtlijnen van Honda na een voorruitvervanging.

Twijfel over uw verzekeringsdekking?

Met een uitgebreide WA-verzekering (WA-plus, WA-mini casco of All-risk) bent u verzekerd voor ruitschade. Ook bent u verzekerd tegen ruitschade als u All-Risk bent verzekerd met een standaard Eigen Risico.

Maak een afspraak voor reparatie of onderhoud

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Direct een afspraak maken

Over de Dealer Ruiten Service

Wij zijn aangesloten bij Dealer Ruiten Service | Direct Access en verrichten ruitreparaties voor alle verzekeringsmaatschappijen. Wij proberen altijd eerst de voorruit te repareren, voordat tot vervanging wordt overgegaan. Als reparatie niet meer mogelijk is, kunnen wij de ruit snel en vakkundig vervangen.

 Uw voordeel

Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen. Wij werken uitsluitend met originele Honda ruiten. Reparatie volgens fabrieksvoorschrift met behoud van fabrieks- en carrosseriegarantie.

Wat te doen bij ruit schade?

U hoeft niet gelijk met uw eigen verzekering te bellen. U belt direct met één van onze vestigingen wij plannen de reparatie of vervanging in en handelen alles rechtstreeks met de verzekering af. Wij controleren zelf altijd eerst bij uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent en de eventuele eigen risico bij vervanging.

Niet verzekerd tegen schades? 

Wij kunnen tegen een scherp tarief uw ruitreparatie en of vervanging uitvoeren.