De betrouwbaarheid van een auto hangt nauw samen met het onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het zorgeloos kunnen rijden zonder autopech of tussentijdse technische mankementen.

honda onderhoud preventief

Door preventief onderhoud te plegen weet u dat de kans op mankementen en/of pech klein is. De sleutel tot succes is regelmatig onderhoud en een auto check.

Honda onderhoud ten opzichte van andere merken

Het is bekend dat onderhoud bij Honda een stuk minder intensief is dan bij andere merken. Hoe vaak een Honda onderhoud moet krijgen is afhankelijk van uw gebruikssituatie, de kilometrage die u rijdt, de leeftijd van uw Honda en uw beschikbare budget. Ook is het rijden onder zware omstandigheden zoals rijden met een aanhanger, stads/fileverkeer, in stoffige gebieden of juist korte trips van invloed op het onderhoud dat het meest geschikt is voor uw Honda.

Honda onderhoudspakketten

Voor het onderhoud van uw Honda hanteren we drie soorten onderhoudspakketten. De pakketten zijn afhankelijk van uw gebruikssituatie, de kilometerstand van uw Honda, de leeftijd van uw Honda en uw beschikbare budget. Daarnaast is het rijden onder zware omstandigheden zoals rijden met een aanhanger,, stads/fileverkeer of lange trips invloed op het pakket dat het meest geschikt is voor uw Honda.

Budget 1 (kleine beurt) Vervangen van olie en oliefilter
Controle niveaus vloeistoffen
Controle bandenspanning en verlichting
Budget 2 (tussen beurt) Budget 1 + de volgende uitbreidingen:
Controle remmen
Controle stuurinrichting, stuurhoes en ophanging
Controle aandrijving en brandstofsysteem
Proefrit met controle verwarming en instrumenten
Controle met Honda Diagnose tester (HDS-tester)
Inclusief GRATIS APK
Budget 3 (grote beurt) Budget 2 + de volgende uitbreidingen:
Vervangen 4 bougies (uitgezonderd iridium bougies en diesel), luchtfilter en pollenfilter, inclusief GRATIS APK

Heeft uw Honda onderhoud nodig?

Is uw Honda toe aan onderhoud of denkt u dat de auto onderhoud nodig heeft? Maak gerust een afspraak en wij checken uw auto. Ook hebben wij een zomercheck en wintercheck waarbij we uw auto controleren.