HONDA HR-V NU UIT VOORRAAD LEVERBAAR…

Geen reacties

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en wij hebben beslag weten te leggen op splinternieuwe Honda HR-V modellen die wij nu in diverse uitvoeringen direct uit voorraad kunnen leveren. Informeer naar uw kleur en motor variant keuze. Enkele HR-V’s kunnen wij u ook nog aanbieden voor de oude prijsstelling(en) van 2015. Zie verder voor de beschikbaarheid.

DE HONDA HR-V, EEN VAN DE MEEST EFFICIENTE AUTO’S IN ZIJN KLASSE
De Honda HR-V is een van de meest efficiënte auto in zijn klasse en biedt een ongeëvenaarde combinatie van veelgevraagde eigenschappen. Naast een dynamische vormgeving, een veelzijdig interieur met de meeste ruimte in zijn klasse, en geavanceerde info entertainment- en veiligheidstechnologieën levert de Honda HR-V een brandstofverbruik dat tot de beste in zijn klasse behoort. De Honda HR-V is leverbaar met een 1.6 liter i-DTEC dieselmotor en een 1.5 liter i-VTEC benzinemotor, beiden uit Honda’s geavanceerde Earth Dream Technology-serie.

De Honda HR-V dankt zijn efficiënte prestaties aan zijn vormgeving en klasse leidende aerodynamica, met een bijna volledig vlakke onderkant voor een optimale luchtstroom. De Honda HR-V een karaktervolle, beheerste uitstraling, met de opvallende, krachtig vormgegeven lijnen van een coupé en het stoere, solide uiterlijk van een stevige SUV. Van binnen heeft de Honda HR-V de grootste kofferbak in zijn klasse: 453 liter met de achter stoelen omhoog en 1026 liter met de achter stoelen ingeklapt. Dankzij het innovatieve design is het interieur van de HR-V uitzonderlijk veelzijdig. Als enige in zijn klasse is hij eveneens uitgerust met Honda’s uiterst praktische Magic Seats. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een geraffineerd ontwerp van binnen creëren een sportieve cockpit.

Leverbare versies:

Uitvoering
Handgeschakeld
1.5i VTEC Comfort (130 pk) UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Modern Steel
Morpho Bleu
Alabaster SIlver
Crystal Black
White Orchid
Ruse Black
1.5i VTEC Elegance (130 pk) UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Alabaster SIlver
Crystal Black
White Orchid
1.5i VTEC Executive (130 pk) UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ruse Black
White Orchid
Automatische Transmissie
1.5i VTEC Elegance (130 pk) MEDIO FEBRUARI LEVERBAAR
1.5i VTEC Executive (130 pk) MEDIO MEI LEVERBAAR
Diesel
1.6 DTEC Comfort UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Crystal Black
White Orchid
1.6 DTEC Elegance UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Alabaster Silver
Ruse Black
1.6 DTEC Executive UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Alabaster Silver
Modern Steel

Klik hier voor de uitvoering niveau’s