Gratis Winterinspectie aan uw Auto

Geen reacties

Het is bijna weer zo ver……

…houden wij onze wel bekende winterinspectie-dag(en).

U bent van harte welkom om langs te komen voor een wintercheck aan uw Honda. Terwijl onze technische mensen dit uitvoeren kunt u een gooi doen naar de “zuinigheids-trofee” door tijdens de EconomyRun een vaststaande route met zo gunstig mogelijk verbruik af te leggen. Onderweg komt u nog een paar letters tegen voor de Honda slogan die in onze winterinspectie-flyer staat. De winnaar mag een dag rijden in de snelste en “hottest hatch” die er aan gaat komen, de Honda Civic Type R!

Klik hier voor de Honda Winterinspectie leaflet

Uiteraard verzorgen wij de gehele dag voor lekkere winterse versnaperingen, erwtensoep, warme chocolademelk, glühwein zullen dan ook zeker niet ontbreken op zo’n feestdag ontbreken.

list winter-1

                                   Klik hier voor de speciale onderhoudsbeurten aanbiedingen

Run_slagzn_15

Misschien bent u meer iemand die óók in een spelletje van tempo houdt, dan is een wedstrijd sneeuwkettingen omleggen misschien meer aan u besteed. Ook leren wij u hoe u zelf een wiel kunt wisselen en een kapot lampje vervangt. Het zou natuurlijk ook kunnen dat u de winter in wilt met een mooie nieuwe of occasion Honda. Tal van aanbiedingen hebben wij deze dag voor u beschikbaar.

 

Klik hier voor de Honda Winterinspectie leaflet

Sneeuwketting_trolley1

 winterinspectie2014

 

Op zaterdag 8 november in Heerhugowaard trakteren wij onze gasten om 16:00 op een spetterend optreden van een Nederlandse topartiest. Wie? Dat houden wij nog even geheim. (houd onze website en facebook-pagina in de gaten voor meer details…)

Bent u nog geen Honda-Welman klant, Stuur dan een email naar: info@honda-welman.nl met daarin uw gegevens.

Wij sturen de uitnodiging dan per ommegaande naar u toe.

Iedereen is van Harte welkom…