In 2020 openen wij onze nieuwe vestiging in Alkmaar.
Vanaf 24 augustus 2020 is de vestiging in Heerhugowaard gesloten. Op maandag 31 augustus 2020 gaan we open in onze nieuwe vestiging in Alkmaar.
Adres:
Parelweg 3
1812 RS  Alkmaar

In verband met de verhuizing is vanaf 24  onze vestiging Heerhugowaard gesloten. Voor spoed kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zwaag.


Autobedrijf Welman b.v. is sinds 1982 officieel Honda dealer voor Noord-Holland. Wij zijn met twee vestigingen gevestigd in Heerhugowaard en in Hoorn (NH). Vanaf het eerste moment dat Honda in Nederland auto’s is gaan leveren waren wij als Honda dealer aanwezig. Wij zijn ons bedrijf continue blijven ontwikkelen en daarom is Welman een jong en dynamisch autobedrijf, waar u zich zeker bij thuis voelt.

Wanneer u bij ons langs komt voor een nieuwe Honda of voor onderhoud merkt u dat service hoog bij ons in het vaandel staat. Bovendien zorgen onze medewerkers voor de vakkundige kwaliteit die uw Honda verdient.

Ruime keus in gebruikte Honda’s

Vanzelfsprekend leveren wij alle nieuwe Honda modellen, zoals de veelzijdige Jazz tot de zeer robuuste CR-V. Bovendien hebben wij ruime keus in gebruikte Honda’s, kijkt u daarvoor snel bij onze Occasion aanbod. Aan iedere Honda is veel zorg besteed en u rijdt met het veilige gevoel dat u zelfs tot op 48 maanden garantie kunt vertrouwen.

Natuurlijk verwelkomen wij u nog liever binnen ons bedrijf aan de Nijverheidsstraat 14, te Heerhugowaard of aan De Factorij 57a, te Hoorn (NH).

Onze vestigingen

 1. Heerhugowaard
  Heerhugowaard
  Nijverheidsstraat 14
  1704 RA Heerhugowaard
  Tel 072-5716940
  Route en openingstijden
 2. Honda Welman Hoorn
  Hoorn
  De Factorij 57a
  1689 AK Hoorn
  Tel 0229-282610
  Route en openingstijden