Uw mening over autobedrijf Welman in Alkmaar

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman Alkmaar dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Honda Welman - De Honda specialist van Nederland
Average rating:  
 133 reviews
 by Lucas
Reden bezoek: Nieuwe ruitenwissers

Ik kwam voor nieuwe ruitenwissers , maar de monteur zag in 1 opslag nog wat andere punten en gaf meteen geheel vrijblijvend advies en dacht mee hoe dit het beste op te lossen. Ik was er voor het eerst maar kreeg meteen een goed gevoel! Je merkt dat zowel de monteurs als de verkoopadviseurs passie hebben voor Honda en de klant!

Echt perfect geholpen ga zo door!

 by Dirk de Winter
Reden bezoek: nieuwe auto

het is een prachtig bedrijf waar de klant koning is ze nemen de tijd voor je en legen alles uit
ze doen het met liefde voor hun product waar ze voor staan ik heb al een paar merken gehad maar dit hadden we nog niet mee gemaakt ik wil zegen gaa zo door

 by Lucas
Reden bezoek: Onderhoud en oplossen kleine problemen

Na een wat mindere ervaring bij een ander dealer te hebben gehad na de aanschaf van een Civic , ben ik via familie terecht gekomen bij Honda Welman . Waar ik me bij de andere dealer niet gehoord voelde werd ik bij Honda Welman hartelijk ontvangen vanaf de eerste stap die ik binnen zette , alsof ik al jaren klant was! ( wat ik overigens nu ook zal blijven). Ik had wat kleine problemen met de wagen maar dit werd zeer professioneel opgelost . Een Honda dealer waar de klant echt centraal staat . Team van Honda Welman ga zo door !

 by Henri
Reden bezoek: Aankoop Honda Jazz Hybrid

Fantastisch goed maar ook open en eerlijk geholpen met de aankoop van een ander auto Ook tussen moment van aankoop en ophalen zijn we goed op de hoogte gehouden via mail over van alles en nog wat.
Een zeer betrokken bedrijf met dito werknemers.
Ik kom er al heel wat jaartjes maar qua service en aandacht nog steeds hetzelfde als bij het eerste bezoek.

 by Annette de Rooij/ Germ van der Bijl
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nog beduusd van de aankoop worden we volledig ondersteunt in het zoeken naar de werking van alle mogelijkheden. Bedrijf geeft goede adviezen en helpt met alle instellingen van de auto. Voelt goed om de fijne service te ervaren. Heel blij met de auto en de dienstverlening van Welman.

 by A. Rijnbeek
Reden bezoek: Aanschaf Honda Insight

Fantastische service door Jack Welman, zo wordt een auto kopen een feestje! Ik ben ook erg tevreden met mijn nieuwe Honda, topauto!

 by Desiree
Reden bezoek: Problemen carkit

Geweldige auto die H-RV: na jaren jazz gereden te hebben nu de overstap gemaakt. Aankoop proces was zoals altijd een feestje. Echter in het gebruik bleek de carkit niet helemaal te voldoen aan de verwachtingen. Na diverse updates en zelfs het vervangen van de unit zijn Jeroen en zijn team boven elke normale verwachting uitgegaan. Dankzij hun vasthoudendheid, inzet en technische kennis is het probleem alsnog opgelost!



En dáárom koop je dus een auto bij Honda Welman: service vanaf het moment dat je de showroom instapt tot aan de laatste km van je auto!

 by Mirjam Cohen
Reden bezoek: Nijn Honda Civic . Kopen en onderhoud

Al de tweede Honda bij Welman gekocht. Zeer tevreden over koop en onderhoud .kundig , goede prettige betrokken en betrouwbare service.

 by H. F. Tops
Reden bezoek: Kleine beurt en Apk.

Al jaren rijd ik Honda jazz. Na ford, simca, vw, seat, nu al zo'n 10 jaar bij Honda Zwaag en Honda H.H.Waard. mag ik wel mijn mening uiten over de diverse dealers die ik in mijn meer dan 60 jaar auto ervaring heb.

Onze dealer Jack Welman en zijn personeel hebben mijn volste vertrouwen veroverd en verdient door de vriendelijke en bovenal eerlijke behandeling die in al die jaren nooit ben tegengekomen.

Jack, ik wens en hoop dat ondanks deze moeilijke tijden jij en je personeel nog vele jaren jullie zaak draaiende weet te houden.

En dat ook in het belang van al jullie klanten.

 by tom van den ham
Reden bezoek: apk

Altijd punctueel en snel, als wachten niet mogelijk is dan leenauto, prettig persoonlijk contact, auto netjes terug.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»