Uw mening over autobedrijf Welman in Alkmaar

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman Alkmaar dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Honda Welman
Average rating:  
 129 reviews
 by Annette de Rooij/ Germ van der Bijl
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nog beduusd van de aankoop worden we volledig ondersteunt in het zoeken naar de werking van alle mogelijkheden. Bedrijf geeft goede adviezen en helpt met alle instellingen van de auto. Voelt goed om de fijne service te ervaren. Heel blij met de auto en de dienstverlening van Welman.

 by A. Rijnbeek
Reden bezoek: Aanschaf Honda Insight

Fantastische service door Jack Welman, zo wordt een auto kopen een feestje! Ik ben ook erg tevreden met mijn nieuwe Honda, topauto!

 by Desiree
Reden bezoek: Problemen carkit

Geweldige auto die H-RV: na jaren jazz gereden te hebben nu de overstap gemaakt. Aankoop proces was zoals altijd een feestje. Echter in het gebruik bleek de carkit niet helemaal te voldoen aan de verwachtingen. Na diverse updates en zelfs het vervangen van de unit zijn Jeroen en zijn team boven elke normale verwachting uitgegaan. Dankzij hun vasthoudendheid, inzet en technische kennis is het probleem alsnog opgelost!En dáárom koop je dus een auto bij Honda Welman: service vanaf het moment dat je de showroom instapt tot aan de laatste km van je auto!

 by Mirjam Cohen
Reden bezoek: Nijn Honda Civic . Kopen en onderhoud

Al de tweede Honda bij Welman gekocht. Zeer tevreden over koop en onderhoud .kundig , goede prettige betrokken en betrouwbare service.

 by H. F. Tops
Reden bezoek: Kleine beurt en Apk.

Al jaren rijd ik Honda jazz. Na ford, simca, vw, seat, nu al zo'n 10 jaar bij Honda Zwaag en Honda H.H.Waard. mag ik wel mijn mening uiten over de diverse dealers die ik in mijn meer dan 60 jaar auto ervaring heb.

Onze dealer Jack Welman en zijn personeel hebben mijn volste vertrouwen veroverd en verdient door de vriendelijke en bovenal eerlijke behandeling die in al die jaren nooit ben tegengekomen.

Jack, ik wens en hoop dat ondanks deze moeilijke tijden jij en je personeel nog vele jaren jullie zaak draaiende weet te houden.

En dat ook in het belang van al jullie klanten.

 by tom van den ham
Reden bezoek: apk

Altijd punctueel en snel, als wachten niet mogelijk is dan leenauto, prettig persoonlijk contact, auto netjes terug.

 by L. Krom
Reden bezoek: Service beurt

Wij reden vele jaren Honda, tot we een keer overstapte op een Frans merk, wat een verdriet,

We kwamen in 2004 bij Welman binnen en zijn tot op heden niet meer weg geweest, aller eerst al omdat de Honda super betrouwbaar is, en Welman een garage is die echte service verlenen,

Geen kapsones, maar mensen die met de klant meedenken

We zijn 100% tevreden

 by Huijerman
Reden bezoek: onderhoudsbeurt

Een kleine beurt heeft weinig om het lijf. Maar het was snel, verre van duur, incl. een gewassen auto. Maar je klokje weer op de juiste tijd gezet betekent dat op de details wordt gelet.

 by L kruijt
Reden bezoek: Auto gekocht, Honda jazz

Recent de Honda Jazz gekocht. Goed geholpen, zeer klantvriendelijk en professioneel.

Ze bellen ook nog na hoe de auto bevalt. Erg tevreden en goed geholpen.

Aanrader!! Goede en snelle service. Bij het afleveren van de auto, was het echt een feestje. Super.

 by Dhr. en Mevr. Bakker.
Reden bezoek: Vandaag obze tweede nieuwe Honda Jazz opgehaald

Beste directie en alle medewerkers,Dankzij jullie allemaal komen we graag bij jullie in de zaak.

We kregen, denk ik, 2 wkn geleden een brief met daarin de vraag of we onze "oude" Jazz, in wilde ruilen voor een nieuwe.

We hadden daar eigenlijk helemaal geen reden toe, auto reed geweldig, geen problemen, gewoon top.

Maar na even nadenken namen we toch het besluit om op de aanvraag in te gaan.

Verleden week hebben we de auto besteld en vanochtend konden we hem ophalen. De vorige Jazz hadden we bij bij Jack gekocht. We voelden ons 3,5 jaar geleden direct op ons gemak bij hem.

Deze keer hadden we Robin, ook een geweldige verkoper.

De auto stond niet onder een rood kleed, omdat we de mensen daarvoor niet zijn. De bos bloemen die we ook nog zouden krijgen, was Robin vergeten te geven, doordat het "ritueel" van het kleed er niet was. Hij belde ons vanmiddag op om te melden dat het als nog bezorgd zou worden. Allerliefst toch?Ja, wij bevelen het Welman Team van Honda, Heerhugowaard aan met een 10!!

Honda Jazz is een geweldige, comfortabele auto, voor jarenlang, onbezorgd rijplezier. 👍👍

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»