Ook uw mening telt!

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Beoordeel onze vestigingen

Geef uw mening over onze vestigingen in Alkmaar en Zwaag

by A. Rijnbeek on Honda Welman
Reden bezoek: Updaten navigatiesysteem

Het navigatiesysteem van mijn net aangeschafte Honda moest ge-update worden en dankzij Steven van Welman is dat weer prima in orde. Hij nam er alle tijd voor en heeft er ook voor gezorgd dat mijn telefoon goed gepaird werd. Top service!

by A. Rijnbeek on Honda Welman
Reden bezoek: Aanschaf Honda Insight

Fantastische service door Jack Welman, zo wordt een auto kopen een feestje! Ik ben ook erg tevreden met mijn nieuwe Honda, topauto!

by Gerrit on Honda Welman
Reden bezoek: Onderhoudsbeurt

Vanmorgen auto weggebracht voor een service beurt. Kreeg een leenfiets mee zodat ik weer naar huis kon. Na een belletje van Steven de auto weer opgehaald. Kreeg weer een jaar gratis Honda Assistance Pechhulp. Verwacht het niet nodig te hebben, maar een lekke band kan je altijd krijgen, dus niet verkeerd.

Verder was de auto uitgezogen en door de wasstraat geweest. Hij glom weer tegen me op. Was allemaal weer netjes geregeld. De vertrouwde Welman service.

by Symone Kok-Jansen on Honda Welman
Reden bezoek: Onderhoudsbeurt plus APK Jazz

Jawel weer de vriendelijkheid ten top van Steven. Goeie onderhoudsbeurt aan mijn Jazz en APK gekeurd! Ik ben zeer blij met de kwaliteit en kwantiteit die Honda mij altijd geeft. Daarbij komt nog eens kijken dat ik altijd zeer content bent met het feit dat ik een gewassen auto terug krijgt.

Tot de volgende keer!

Mevr. S. Kok-Jansen

by nico van rijswijk on Honda Welman
Reden bezoek: aanschaf occassion

Gelukkig ze bestaan nog!!!! DE echte klantvriendelijk bedrijven.

Prima en leuk geholpen door Steven en een honda jazz gekocht.

Ik wou hem meteen meenemen, geen probleem.

Alles werd geregeld en de monteurs keken de auto nog helemaal na(inspectiebeurt).Ook nog een nieuwe automattenset en nieuw scherm voor de parrot werd opgestuurd en hadden we al de volgende dag, met ook nog een bloemboeket.KORTOM EEN AANRADER!!

ALsnog een keer bedankt voor de vriendelijke en behulpzame mensen van HONDA WELMAN IN ZWAAG/HOORN

by nico van rijswijk on Honda Welman
Reden bezoek: aanschaf honda jazz

honda jazz gekocht, vriendelijke mensen die met je meedenken.

Na een prima proefrit besloten om te kopen en wilde hem direct meenemen.

Werd prima geregeld en de monteurs gaven nog snel een inspectiebeurt.

Echt prima dealer, kreeg ook nog een nieuwe set automatten.

Voor herhaling vatbaar!!!!!

Bedankt allemaal!!!!!

by Desiree on Honda Welman
Reden bezoek: Problemen carkit

Geweldige auto die H-RV: na jaren jazz gereden te hebben nu de overstap gemaakt. Aankoop proces was zoals altijd een feestje. Echter in het gebruik bleek de carkit niet helemaal te voldoen aan de verwachtingen. Na diverse updates en zelfs het vervangen van de unit zijn Jeroen en zijn team boven elke normale verwachting uitgegaan. Dankzij hun vasthoudendheid, inzet en technische kennis is het probleem alsnog opgelost!En dáárom koop je dus een auto bij Honda Welman: service vanaf het moment dat je de showroom instapt tot aan de laatste km van je auto!

by Mirjam Cohen on Honda Welman
Reden bezoek: Nijn Honda Civic . Kopen en onderhoud

Al de tweede Honda bij Welman gekocht. Zeer tevreden over koop en onderhoud .kundig , goede prettige betrokken en betrouwbare service.

by H. F. Tops on Honda Welman
Reden bezoek: Kleine beurt en Apk.

Al jaren rijd ik Honda jazz. Na ford, simca, vw, seat, nu al zo'n 10 jaar bij Honda Zwaag en Honda H.H.Waard. mag ik wel mijn mening uiten over de diverse dealers die ik in mijn meer dan 60 jaar auto ervaring heb.

Onze dealer Jack Welman en zijn personeel hebben mijn volste vertrouwen veroverd en verdient door de vriendelijke en bovenal eerlijke behandeling die in al die jaren nooit ben tegengekomen.

Jack, ik wens en hoop dat ondanks deze moeilijke tijden jij en je personeel nog vele jaren jullie zaak draaiende weet te houden.

En dat ook in het belang van al jullie klanten.

by tom van den ham on Honda Welman
Reden bezoek: apk

Altijd punctueel en snel, als wachten niet mogelijk is dan leenauto, prettig persoonlijk contact, auto netjes terug.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»