Ook uw mening telt!

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Beoordeel onze vestigingen

Geef uw mening over onze vestigingen in Alkmaar en Zwaag

Reden bezoek: Dashboard lampjes en airco

Mijn voertuig werd opgehaald voor een vraag over dat er een lampje steeds ging branden plus de werking van de airco. Hij werd op tijd opgehaald en weer terug gebracht, super
Ik verwachtte een rekening maar kreeg te horen: Meneer Bezema, dit valt onder de garantie!
Klasse service en medewerking. Super!

Reden bezoek: inruil auto

Wij zijn erg tevreden over de goede ontvangst en service van dhr. Petra bij Honda Welman Zwaag. (maart 2022) Wij zochten bewust een full hybrid auto in ruil voor onze oude diesel. Onze interesse in een Honda Jazz Crosstar Hybrid was al eerder gewekt en na 2 proefritten (en proefrit/-proefzitten in andere Japanse merken) was de keuze helder. Deze rode Jazz Crosstar wordt het! Honda Welman viel op door serieuze informatie, geloof in eigen merk en geen gladde praatjes. Een vertrouwenwekkend adres en een Japans premiummerk. De vele positieve Honda-reviews die ik op andere websites las, bevestigden onze mening. Het relaxte rijden met deze e-hybrid is echt een waar genot. Zowel Welman als de auto vinden wij een aanrader!

Reden bezoek: Nieuwe ruitenwissers

Ik kwam voor nieuwe ruitenwissers , maar de monteur zag in 1 opslag nog wat andere punten en gaf meteen geheel vrijblijvend advies en dacht mee hoe dit het beste op te lossen. Ik was er voor het eerst maar kreeg meteen een goed gevoel! Je merkt dat zowel de monteurs als de verkoopadviseurs passie hebben voor Honda en de klant!

Echt perfect geholpen ga zo door!

Reden bezoek: nieuwe auto

het is een prachtig bedrijf waar de klant koning is ze nemen de tijd voor je en legen alles uit
ze doen het met liefde voor hun product waar ze voor staan ik heb al een paar merken gehad maar dit hadden we nog niet mee gemaakt ik wil zegen gaa zo door

Reden bezoek: Auto kopen

Vriendelijke verkoper we zijn goed en leuk geholpen. Vragen werd na tevredenheid beantwoorden

Reden bezoek: Onderhoud en oplossen kleine problemen

Na een wat mindere ervaring bij een ander dealer te hebben gehad na de aanschaf van een Civic , ben ik via familie terecht gekomen bij Honda Welman . Waar ik me bij de andere dealer niet gehoord voelde werd ik bij Honda Welman hartelijk ontvangen vanaf de eerste stap die ik binnen zette , alsof ik al jaren klant was! ( wat ik overigens nu ook zal blijven). Ik had wat kleine problemen met de wagen maar dit werd zeer professioneel opgelost . Een Honda dealer waar de klant echt centraal staat . Team van Honda Welman ga zo door !

Reden bezoek: Kleine beurt en apk

Auto op vrijdag gebracht voor een kleine beurt en apk, werd netjes gebeld dat helaas het linker wiellager vervangen moest worden en dat dat netjes onder garantie zou vallen, dit zou dan dinsdag gedaan kunnen worden. Zaterdag de auto weer opgehaald, nog even gezellig met Erwin gesproken en de afspraak bevestigd dat Dhr. Steven Vos de auto maandag avond thuis bij mij op zou halen, hem dinsdag zou repareren en hem dinsdag avond weer thuis bij mij zou afleveren. TOP service!! En uiteraard alles keurig netjes voor elkaar.

Nogmaals, Top service en weer enorm bedankt!!

Reden bezoek: Aankoop Honda Jazz Hybrid

Fantastisch goed maar ook open en eerlijk geholpen met de aankoop van een ander auto Ook tussen moment van aankoop en ophalen zijn we goed op de hoogte gehouden via mail over van alles en nog wat.
Een zeer betrokken bedrijf met dito werknemers.
Ik kom er al heel wat jaartjes maar qua service en aandacht nog steeds hetzelfde als bij het eerste bezoek.

Reden bezoek: Rammelend geluid na reparatie band

Vanmiddag langs gereden met mijn Honda Jazz.
Helaas stond ik met een lekke band, de Honda Assistence regelde dat de Wegenwacht kwam. Band gerepareerd maar met het advies nog even langs de dealer te gaan voor het rammelende geluid.

Steven heeft er na gekeken en wat bleek, er was een gehele imbussleutel in blijven zitten...Tja...hoe dan?! Maar top service, snel, vriendelijk, goed geholpen en het viel onder service van de zaak.

Reden bezoek: interesse Honda Jazz Crosstar Hybrid

Onze 14 jaar oude diesel Nissan Note begon wat kosten te maken dus we orienteerden ons al langer op een Hybride auto. Na het lezen van autoreviews, het bezoeken van diverse showrooms en het bekijken van filmpjes van div. merken en modellen op Youtube kwam de Honda Jazz Hybrid als 1 van de 2 geschikte kandidaten bovendrijven. De Crosstar versie vonden we mooi en.......inderdaad, na een proefrit ben je echt verkocht. Bijzonder fijne auto, maar ook goede service en info van dhr Petra van Welman Zwaag. 4 Jaar garantie, gratis pechhulp en nog meer service. Zeer tevreden tot nu toe. Welman is echt een aanrader.

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»