Honda Selecties

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Selecties valt?

Waarom kiest u voor een Honda occasion met welk Honda Selecties pakket?

Het zegt het al Honda & Selecties is speciaal geselecteerd en wanneer u kiest voor een Honda Selecties Occasion, kiest u niet voor zomaar een gebruikte auto. U kiest voor een gebruikte Honda met alle zekerheden waarbij de Bovag, de APK, de Nationale Autopas en het Honda Selecties -keurmerk ondersteunend zijn. Deze tot maximaal 4 jarige garantie biedt u vele voordelen:

Onbezorgd rijplezier

Honda Selecties biedt u een exclusief zekerhedenpakket bij de aanschaf van een Honda Selecties occasion. Dit keurmerk is van toepassing op occasions die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit geldt uiteraard alleen voor een Honda occasions die door ons zijn geselecteerd en waarbij u ervoor kiest deze de gedurende de periode van uw gebruik uitsluitend bij een Honda Selecties dealer laat onderhouden en repareren.

Uniek: Tot wel 4 jaar garantie op alles

Welke Honda occasions komen voor dit Selecties label in aanmerking? Honda Selecties staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit unieke label, uitsluitend Honda occasion’s aanbieden tot een leeftijd van maximaal 10 jaar. Met tot wel 4 jaar volledige garantie ontzorgen wij u waarbij standaard en periodieke onderhoud aan uw Honda met onze service wordt gecombineerd! Gratis haal en breng service / gratis vervangend vervoer en gratis A.P.K. keuringen binnen de duur van uw Honda en Selecties garantie termijn.

Gratis Haal en breng service

Wanneer u kiest voor Honda & Selecties (2) dan zal uw Honda gratis bij u thuis worden opgehaald voor alle service intervallen en mogelijke garantie prikkelingen en natuurlijk weer gratis teruggebracht. Waar u ook woont in Nederland.

24 uurs Honda Assistance bij pech onderweg

De Honda Assistance mobiliteitsgarantie heeft een duur van minimaal 12 maanden. De Honda Assistance is van toepassing in heel Europa. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing en wordt jaarlijks bij vast en regulier onderhoud verlengd.*

Welke Honda Occasions komen voor welk garantie termijn in aanmerking?

Honda & Selecties staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit unieke label, uitsluitend Honda occasions aanbieden met een geheel schadevrij en met een volledige onderhoudshistorie en zijn.

Welk Honda Selecties Occasions pakket past bij u?

Logo-BOVAG-Garantie

Welman-Selecties-1-jaar

12 maanden Honda Selecties garantie:

Geldt voor alle Honda’s:
En met een aanschafwaarde boven de €. 5.000,-

Welman-Selecties-2-jaar

24 maanden Honda Selecties garantie:

Geldt voor alle Honda’s:
Met een maximale leeftijd van niet ouder dan 10 jaar
Een kilometerstand bij aanschaf tot 150.000 km
En met een aanschafwaarde boven de €. 7.500,-

Honda-Selecties-4-jaar-gif

48 maanden Honda Selecties garantie:

Geldt voor alle Honda’s
Met een maximale leeftijd niet ouder dan 5 jaar
Een kilometerstand bij aanschaf onder de 100.000 km
En met een aanschafwaarde boven de €. 12.500,-

Altijd gecombineerd met regulier/periodiek onderhoud en herstel van schade’s bij een van onze dealerbedrijven.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.

Neem contact op