Honda onderhoud

Houd uw Honda in topconditie met jaarlijks onderhoud.

 • Behoud van Honda Selecties garantie
 • Door gespecialiseerde Honda monteurs
 • Altijd gebruik van originele onderdelen
 • Gratis Honda Assistance bij onderhoud

APK keuring

Losse APK keuring

Onze Honda keurmeester controleert de wettelijk vastgestelde APK-eisen.

Inhoud (excl. aanvullende werkzaamheden)
 • All-in prijs, inclusief afmeldkosten.
 • Gratis APK bij onderhoudsbeurt
 • Wettelijk verplicht

Kleine onderhoudsbeurt

Service interval

om de 20.000 km of 1 jaar

Geldt voor:

Alle Honda modellen

Inhoud (excl. aanvullende werkzaamheden)
 • Inspectie op remmen, verlichting
 • Olie en oliefilter worden vervangen
 • Controleren en bijvullen van de vloeistoffen

Grote onderhoudsbeurt

Service interval

om de 40.000 km of 2 jaar

Geldt voor:

Alle Honda modellen

Inhoud (excl. aanvullende werkzaamheden)
 • Inspectie op remmen, verlichting, motor, accu, aandrijving, versnellingsbak, assen, distributieriem.
 • Olie en oliefilter worden vervangen
 • Controleren en bijvullen van de vloeistoffen

Airco onderhoudsbeurt

Voor een optimale airco werking

Wij zorgen dat uw Honda weer fris ruikt en optimaal gekoeld wordt.

Inhoud (excl. aanvullende werkzaamheden)
 • Vervanging koudemiddel
 • Druk- en lektest
 • Anti geurbehandeling

Hulp of advies nodig?

Contact jouw werkplaatschef of bekijk de veelgestelde vragen.

Service adviseur

Jeroen,

Telefoon: 072-5716940

E-mail: jeroen@honda-welman.nl

Service adviseur

Steven, (contactpersoon webshop)

Telefoon: 072-5716940

E-mail: stevenvos@honda-welman.nl

Plan een afspraak in

Veelgestelde vragen

Voor alle Honda modellen adviseren we een onderhoudsbeurt uit te voeren bij 20.000 km gereden te hebben of 1 jaar na de vorige beurt. Het type onderhoud is afhankelijk van uw rijstijl en het eerder uitgevoerde onderhoud.
Ook bij weinig gebruik van uw Honda adviseren wij minimaal onderhoud zoals olie verversen en inspectie op eventueel aanwezige gebreken. Heeft u uw Honda aangekocht met Honda Selecties Garantie? Dan is jaarlijks onderhoud verplicht om aanspraak te blijven maken op garantie en Honda Assistance. Plan hiervoor een afspraak.
Afhankelijk van het soort onderhoud bent u voor een kleine onderhoudsbeurt ongeveer een uur kwijt. U kunt hiervoor gebruik maken van onze comfortabele wachtruimte. Een grote onderhoudsbeurt neemt enkele uren in beslag. U biedt uw Honda voor 9 uur bij ons aan. Rond 5 uur staat deze weer voor u klaar. Desgewenst is er een leenfiets of -auto beschikbaar. Geef bij inplannen van de afspraak aan of u hier gebruik van wilt maken.
Exacte prijzen kunnen wij op voorhand niet geven. Dit is namelijk afhankelijk van welk onderhoud uw Honda nodig heeft. De richtprijs voor een kleine onderhoudsbeurt is vanaf 289 euro. De richtprijs voor een grote onderhoudsbeurt is vanaf 389 euro. Wilt u meer informatie over welk onderhoud uw Honda nodig heeft en de kosten, neem contact op met uw werkplaatschef.
Zeker! U kunt gratis gebruik maken van een leenfiets of -auto. De receptioniste geeft na het inplannen van de afspraak terugkoppeling of deze beschikbaar zijn. Ook bieden wij haal-en brengservice aan. Lees meer op deze pagina over de haal- en brengservice.
Iedereen heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de haal-en brengservice. De haal- en brengservice is gratis als u een Honda bij ons heeft gekocht in combinatie met een Welman Selecties Pakket en deze vast in onderhoud bij ons heeft. Indien u geen Honda bij ons heeft gekocht, kunt u alsnog gebruik maken van deze service! Afhankelijk van de regio waar u woont, betaalt u hier een klein bedrag voor.
De moderne auto kent veel soorten waarschuwingslampjes. We maken onderscheid in verschillende meldingen, op onze pagina waarschuwingslampjes vertellen wij u wat ze betekenen én wat u kunt doen wanneer ze gaan branden.
Vanaf 1 januari 2023 hebben wij onze krachten gebundeld in ons nieuwe pand in Alkmaar met ultra moderne werkplaats, geheel ingericht naar de eisen van nu en de toekomst! Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Steven Vos, uw vertrouwde Service Adviseur. Samen met u bekijkt hij graag wat voor u de beste invulling is voor onderhoud en service!