"Ons Team"
Zonder ons hechte team geen Honda Welman.
Maak kennis met onze enthousiaste gezichten.
In ons team vindt u een hoop ervaring terug, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Elke medewerker weet veel, samen weten we alles!

Receptioniste, Christel

Als receptioniste ben ik veelal het eerste contact met Welman, aan de telefoon én aan de balie bij binnenkomst. Samen met de klant plan ik de afspraken in, handel de werkplaatsbezoeken af met de klant en bereid afleveringen voor voor de verkoop. Mijn functie is zo afwisselend dat de dagen omvliegen, het contact met de klant is het leukste dat er is.

Service adviseur, Jeroen

Als service adviseur ben ik aanspreekpunt met de klant als het om werkplaatsbezoek gaat of magazijnbestellingen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, accessoires voor uw Honda, schadeafhandelingen of garantieclaims ik regel het voor u. Met ruim 30 jaar Honda ervaring voel ik me hier als vis in het water!

Service adviseur, Steven

Mijn bijnaam is Mr. Aftersales én dat is precies waar ik voor sta. Ik wil er alles aan doen om u als klant nog jaren na aankoop met plezier in uw Honda te laten rijden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Welman Webshop, heeft u iets nodig voor uw Honda, schroom niet bel of mail mij!

Directeur/Verkoopadviseur, Jack

Als naamdrager van ons mooie bedrijf ben ik graag uw gastheer. Graag sta ik u te woord, help u met het uitzoeken van een mooie Honda en help u met alle wensen om rijden in een Honda tot waar genot te maken. Samen met mijn team staan wij klaar voor u, altijd!

Verkoopadviseur, Justin

In mijn jeugd liep ik al met mijn vader mee in het bedrijf. Tijdens en na mijn opleiding ben ik als technicus actief geweest en tegenwoordig doe ik samen met mijn vader de verkoop voor ons mooie bedrijf.

Fotograaf/Marketing, Robert

Sinds 2018 werkzaam bij Honda Welman en mijn functie laat zich moeilijk omschrijven. De basis is de fotografie en marketing voor Welman, maar inmiddels spring ik overal bij waar nodig, ik neem inmiddels een centrale rol in binnen Welman en dat vind ik enorm leuk om te doen!

Honda technicus, Hassan

Met trots kan ik zeggen dat ik de langste en meeste ervaring binnen Honda heb, inmiddels staat er ruim 40 jaar Honda ervaring op mijn CV en ik plak er met plezier nog een paar jaar aan toe!

Honda technicus, Wouter

Ook Honda is druk bezig met de elektrificatie van het aanbod en daar voel ik mij helemaal thuis. Gewapend met laptop of testkast duik ik in alle elektrische uitdagingen. Navigatie, telefonie en andere zaken, ik vind alles leuk al ruim 14 jaar bij Welman!

Honda technicus, Chris

Als technicus bij Welman heb ik de mooiste baan die er is, naast het 'sleutelen' spring ik ook bij in de receptie of magazijn als dat nodig is. De klant staat voorop, altijd!

Honda technicus, Thijs

Als leerling monteur binnengekomen bij Welman en inmiddels met veel plezier doorgegroeid naar 1e monteur en APK keurmeester. Helemaal op mijn plek bij Honda, ik rij elke dag met een glimlach in mijn Type R. naar het werk!

Honda technicus, Terry

Sinds het voorjaar van 2024 nieuw bij Honda Welman als 1e monteur en APK keurmeester. Met de nodige ervaring bij verschillende bedrijven en merken nu bij Honda, het merk dat ik zelf ook met veel plezier rij.

Boekhouding/P&O, Ramon

Als Administrateur/controller ben ik al jarenlang op de achtergrond actief binnen Welman. Samen met Jack zorg ik voor een mooi en gezond bedrijf waar we met z'n allen enorm trots op zijn.

Chauffeur, Cock

Jarenlang heb ik samen met mijn broer ons eigen bedrijf Honda Maarschalk gehad. Na het beëindigen van het bedrijf was ik nog niet klaar met Honda, een aantal dagen in de week ben ik het gezicht van Welman onderweg. U komt mij in heel Nederland tegen met de vrachtwagen voor de haal- en brengservice.

Chauffeur, Loek

Sinds 2023 werkzaam als chauffeur voor de haal- en brengservice. Nieuw bij Welman, maar ervaren met auto's langs de weg. Jarenlang chauffeur geweest voor een collega autobedrijf, maar na sluiting daarvan blij met de overstap naar Welman.

In oktober 2022 hebben alle medewerkers van Honda Welman een bezoek gebracht aan Red Bull Racing in Milton Keynes. Een geweldige ervaring om binnen te kijken in het hart van Red Bull Racing, Wat wij hebben gezien ziet u in deze video. Veel kijk plezier!

Team Honda Welman bezoekt de Red Bull Racing Fabriek in Milton Keynes