Uw mening over autobedrijf Welman in Hoorn (Zwaag)

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Honda Welman
Average rating:  
 78 reviews
by Symone Kok-Jansen on Honda Welman
Reden bezoek: Onderhoudsbeurt plus APK Jazz

Jawel weer de vriendelijkheid ten top van Steven. Goeie onderhoudsbeurt aan mijn Jazz en APK gekeurd! Ik ben zeer blij met de kwaliteit en kwantiteit die Honda mij altijd geeft. Daarbij komt nog eens kijken dat ik altijd zeer content bent met het feit dat ik een gewassen auto terug krijgt.

Tot de volgende keer!

Mevr. S. Kok-Jansen

by nico van rijswijk on Honda Welman
Reden bezoek: aanschaf occassion

Gelukkig ze bestaan nog!!!! DE echte klantvriendelijk bedrijven.

Prima en leuk geholpen door Steven en een honda jazz gekocht.

Ik wou hem meteen meenemen, geen probleem.

Alles werd geregeld en de monteurs keken de auto nog helemaal na(inspectiebeurt).Ook nog een nieuwe automattenset en nieuw scherm voor de parrot werd opgestuurd en hadden we al de volgende dag, met ook nog een bloemboeket.KORTOM EEN AANRADER!!

ALsnog een keer bedankt voor de vriendelijke en behulpzame mensen van HONDA WELMAN IN ZWAAG/HOORN

by nico van rijswijk on Honda Welman
Reden bezoek: aanschaf honda jazz

honda jazz gekocht, vriendelijke mensen die met je meedenken.

Na een prima proefrit besloten om te kopen en wilde hem direct meenemen.

Werd prima geregeld en de monteurs gaven nog snel een inspectiebeurt.

Echt prima dealer, kreeg ook nog een nieuwe set automatten.

Voor herhaling vatbaar!!!!!

Bedankt allemaal!!!!!

by Hans de Beurs on Honda Welman
Reden bezoek: servicebeurt + nieuwe banden.

Op vakantie in West-Friesland bij Welman geweest omdat ik een "gebrek aan olie" indicatie kreeg op het dashboard. De monteur heeft mij uitstekend geholpen en zelfs nog extra dingen gecheckt, de auto nog van onderen bekeken en zag er nog perfect uit. Vervolgens ook daar een onderhoudsbeurt laten uitvoeren en 4 nieuwe banden laten monteren, ook zeer tevreden.

De auto is een Accord 2.4Executive van Februari 2010 en bevalt ons uitstekend.

by Otto Reddering on Honda Welman
Reden bezoek: onderhoud en garantie

Zwaag, Uitstekende service, goede informatie vooraf over de werkzaamheden en kosten. Klantvriendelijk medewerkers. Erg tevreden.

by Marijke Noordegraaf on Honda Welman
Reden bezoek: jaarlijkse controle

Als altijd een zeer vriendelijke en attente ontvangst en een heerlijk kopje koffie.

by Manuel on Honda Welman
Reden bezoek: IMA capaciteit test

Vriendelijk geholpen bij Welman en kwamen bij mij erg servicegericht over. Los van de capaciteit meting van de IMA accu die vakkundig aan mij is uitgelegd zal ik zeker in de toekomst nog een bezoekje doen aan Welman.

by Danny Thie on Honda Welman
Reden bezoek: Aankoop auto's

Inmiddels al twee auot's bij Welman in Zwaag gekocht. Zowel de service en advise bij verkoop als de aftersales en technische dienst is top!

by Danny Thie on Honda Welman
Reden bezoek: Nieuwe auto's gekocht

Niet zolang geleden besloten een auto voor mijn zoon te kopen. Dit zou waarschijnlijk een Kia Ceed worden. Maar na een vergelijkend (waren)onderzoek ook besloten naar de Honda Civic en CR-Z te kijken. Reden voor deze modellen was de betrouwbaarheid en prijs/kwaliteits verhouding. Via het internet vonden we diverse occasions, waar we een lijstje van maakten, en besloten als eerste de CR-Z bij Honda Welman te bekijken. We kwamen met het doel om de auto te bekijken en pas een beslissing te nemen na alle auto's uit ons lijstje te hebben gezien. Naast de staat van de auto en de 2 jaar garantie, was de service, vriendelijkheid en eerlijkheid van iedereen bij Welman een aangename verassing. Zodanig zelfs dat we de CR-Z er direct gekocht hebben.

Bij het tweede bezoek aan Honda Welman vanwege GRATIS onderhoud aan de CR-Z, besloten we ook gelijk te kijken naar een nieuwe auto voor mijn vriendin. Er stond een Honda Civic met een zeer complete uitrusting welke we dus ook besloten te kopen. Enkele dagen later echter, vonden we op hun site een nieuwer model met nog minder kilometers, dus besloten we toch uiteindelijk voor deze auto te gaan. Het ongedaan maken van de koop van de 'eerste' Honda Civic, in ruil voor de laatste was geen enkel probleem. Zelfs de korting die we kregen op de 'eerste' werd doorgerekend in de 'tweede' Civic.

Hoewel het hier een occasion betrof, was de auto bij het ophalen bedekt met een rode doek (alsof het een nieuwe auto betrof) waardoor het ophalen van de auto een klein feestje werd.

Hier blijft het echter niet bij voor wat betreft ons 'tevredenheidsgevoel'. Immers, na koop vormt de kwaliteit en vriendelijkheid van de service een belangrijke overweging om bij een auto bedrijf terug te keren.

Welnu, we zijn inmiddels een paar keer terug gekeerd naar Honda Welman voor onderhoud en/of garantie en elke keer werden we dermate hartelijk ontvangen en is de service, snelheid en kwaliteit er van steeds weer top notch!

by Lies van der lubbe on Honda Welman
Reden bezoek: Parkeerpasje in gleuf verdwenen

laatst een parkeerpasje van de parkeergarage in de gleuf naast de handrem laten vallen.

er moest wel even iets gedemonteerd en weer gemonteerd worden.

vriendelijk en correct geholpen, geen kosten in rekening gebracht en koffie met oliebollen toe.

hartelijk dank!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»