Uw mening over autobedrijf Welman in Hoorn (Sinds 1 januari 2023 samengevoegd met onze vestiging in Alkmaar)

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Honda Welman - De Honda specialist van Nederland
Average rating:  
 89 reviews
 by Arie Bezema
Reden bezoek: Dashboard lampjes en airco

Mijn voertuig werd opgehaald voor een vraag over dat er een lampje steeds ging branden plus de werking van de airco. Hij werd op tijd opgehaald en weer terug gebracht, super
Ik verwachtte een rekening maar kreeg te horen: Meneer Bezema, dit valt onder de garantie!
Klasse service en medewerking. Super!

 by Frans Kievit
Reden bezoek: inruil auto

Wij zijn erg tevreden over de goede ontvangst en service van dhr. Petra bij Honda Welman Zwaag. (maart 2022) Wij zochten bewust een full hybrid auto in ruil voor onze oude diesel. Onze interesse in een Honda Jazz Crosstar Hybrid was al eerder gewekt en na 2 proefritten (en proefrit/-proefzitten in andere Japanse merken) was de keuze helder. Deze rode Jazz Crosstar wordt het! Honda Welman viel op door serieuze informatie, geloof in eigen merk en geen gladde praatjes. Een vertrouwenwekkend adres en een Japans premiummerk. De vele positieve Honda-reviews die ik op andere websites las, bevestigden onze mening. Het relaxte rijden met deze e-hybrid is echt een waar genot. Zowel Welman als de auto vinden wij een aanrader!

 by Stolle
Reden bezoek: Auto kopen

Vriendelijke verkoper we zijn goed en leuk geholpen. Vragen werd na tevredenheid beantwoorden

 by DS Blom
Reden bezoek: Kleine beurt en apk

Auto op vrijdag gebracht voor een kleine beurt en apk, werd netjes gebeld dat helaas het linker wiellager vervangen moest worden en dat dat netjes onder garantie zou vallen, dit zou dan dinsdag gedaan kunnen worden. Zaterdag de auto weer opgehaald, nog even gezellig met Erwin gesproken en de afspraak bevestigd dat Dhr. Steven Vos de auto maandag avond thuis bij mij op zou halen, hem dinsdag zou repareren en hem dinsdag avond weer thuis bij mij zou afleveren. TOP service!! En uiteraard alles keurig netjes voor elkaar.

Nogmaals, Top service en weer enorm bedankt!!

 by Stönner
Reden bezoek: Rammelend geluid na reparatie band

Vanmiddag langs gereden met mijn Honda Jazz.
Helaas stond ik met een lekke band, de Honda Assistence regelde dat de Wegenwacht kwam. Band gerepareerd maar met het advies nog even langs de dealer te gaan voor het rammelende geluid.

Steven heeft er na gekeken en wat bleek, er was een gehele imbussleutel in blijven zitten...Tja...hoe dan?! Maar top service, snel, vriendelijk, goed geholpen en het viel onder service van de zaak.

 by Fam. Kievit
Reden bezoek: interesse Honda Jazz Crosstar Hybrid

Onze 14 jaar oude diesel Nissan Note begon wat kosten te maken dus we orienteerden ons al langer op een Hybride auto. Na het lezen van autoreviews, het bezoeken van diverse showrooms en het bekijken van filmpjes van div. merken en modellen op Youtube kwam de Honda Jazz Hybrid als 1 van de 2 geschikte kandidaten bovendrijven. De Crosstar versie vonden we mooi en.......inderdaad, na een proefrit ben je echt verkocht. Bijzonder fijne auto, maar ook goede service en info van dhr Petra van Welman Zwaag. 4 Jaar garantie, gratis pechhulp en nog meer service. Zeer tevreden tot nu toe. Welman is echt een aanrader.

 by J. Limperg
Reden bezoek: Kleine onderhoudsbeurt en winterbanden wissel

Toen we het terrein opreden om onze Civic op te halen, zagen we het water al van onze mooie blauwe Honda af parelen; ze konden het weer niet laten en hadden hem gewassen. Na een prettig gesprek met Steven en de schappelijke rekening doorgenomen te hebben, ingestapt en tot onze verbazing hadden ze ook nog de stofzuiger door het interieur gehaald.

Bij Welman weten ze hoe ze klanten willen behouden; een premium behandeling!

 by Nico Graftdijk
Reden bezoek: Speciale aansluiting TomTom

Na een vraag over het speciaal aansluiten van een nieuwe TomTom werd gevraagd even lang te komen bij Steven.

E.e.a prima opgelost. Bravo!!

 by Melissa
Reden bezoek: Aanschaf honda jazz

Hele mooie jazz gekocht bij welman.

Erg blij met de auto en de goede service

 by A. Rijnbeek
Reden bezoek: Updaten navigatiesysteem

Het navigatiesysteem van mijn net aangeschafte Honda moest ge-update worden en dankzij Steven van Welman is dat weer prima in orde. Hij nam er alle tijd voor en heeft er ook voor gezorgd dat mijn telefoon goed gepaird werd. Top service!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»