Een vriendschappelijk elektrische Honda e Avontuur begint hier!

Ja, Roy en Lucca, ook jullie in deze rubriek!!! Op een drukke zaterdagmiddag stapten Roy en Lucca vol verwachting onze showroom binnen, zo om hun droomauto mogelijk bij ons te vinden. Terwijl Roy direct zijn vragen op ons afvuurde en Lucca vol enthousiasme over deze zwarte Honda e was, kwam het geheel tot een leuke sfeer en leidde dit tot een geweldige kennismaking met niet alléén ons, toch zeker voor deze elektrische zwarte Honda e. Het was duidelijk dat dit weleens de auto kon zijn waar ze naar zochten! De klik was dan meteen voelbaar en een proefrit in de 100% elektrische Honda e, was direct gemaakt. De aankoop van de Honda e verliep in stapjes, waarbij elke stap door de opwinding ons dichter bij elkaar bracht. Als kers op de taart ontstond er een vriendschapskorting, (iets door vaders) waardoor de aankoop helemaal compleet en extra speciaal werd. De dag van de aflevering was snel hierna, ook dit moment van het overhandigen van de sleutels was een feestelijke boel! Lachende gezichten en de stralende Honda e die klaarstond voor zijn nieuwe avontuur met Roy en Lucca…

Roy en Lucca, jullie zijn nu officieel de trotse eigenaren van een schitterende elektrische Honda e, zijn nu klant aan ons bedrijf en staan ook in deze Happy customer rubriek!!

Geniet samen van het elektrisch plezier, en laat jullie vriendschap net zo duurzaam zijn als jullie nieuwe vervoersmiddel. Wij als geheel Honda Welman-Team danken jullie voor de leuke klandizie en wij wensen jullie ontelbare gelukkige kilometers met jullie prachtige Honda e toe!


Roy en Lucca

Honda e Advance
Afgeleverd door: Jack Welman
[ssba]