Een fantastische mooie auto voor een goede vriend!

Hoe geweldig is het als verkoper Justin een auto mag leveren aan één van zijn goede vrienden!

Het begon allemaal met hun gesprekken over auto’s in hun vrije tijd, vaak met een biertje. Justin, die is opgegroeid met het merk Honda, vertelde er vol passie over, hoewel Robin aanvankelijk niet helemaal overtuigd was van het automerk, bleef Justin natuurlijk vol houden. “Blijf jij maar praten”, zei Robin nog lachend…

…toen begon Robins huidige auto (een ander automerk) steeds meer mankementen te vertonen, en bij de A.P.K. was het volledig raak. Op dat moment vroeg Robin aan Justin: “Wat moet ik doen? Moet ik kijken naar een nieuwe auto of deze laten repareren?” Justin legde uit dat repareren goedkoper is dan een nieuwe auto, maar voor hoelang? Uiteindelijk werd besloten om de auto te laten repareren, maar wel alvast uitkijkend naar een nieuwe auto en dan na de zomer. Niet veel later kwam deze prachtige Civic Sport Plus binnen, veel eerder dan gedacht. Dit is echt de perfecte auto voor Robin.

Eerder dan verwacht heeft Robin nu deze fantastische Civic in ontvangst mogen nemen. En daar mag hij echt trots op zijn!
Wij wensen Robin veel rijplezier en veilige kilometers toe! Welkom bij Honda-Welman!

Robin Tamis

Civic 1.5i Sport Turbo Plus
Afgeleverd door: Justin Welman
[ssba]