De nieuwe Honda HR-V e:HEV

Geen reacties

De nieuwe Honda HR-V e:HEV wordt aangedreven door Honda’s geavanceerde hybride aandrijflijntechnologie met twee motoren, en levert een mix van efficiëntie en responsieve prestaties.

De compacte, op een coupé geïnspireerde vorm wordt gedefinieerd door een speels karakter en een robuust SUV-uiterlijk. Binnen in de nieuwe HR-V creëert elk designelement een gevoel van ruimte met een niveau van comfort en gebruiksgemak dat ongeëvenaard is in het compacte SUV-segment. Hedendaagse stoffen en materialen zorgen voor een solide, premium kwaliteitsgevoel.

Hoewel de afmeting van de nieuwe HR-V over het algemeen hetzelfde zijn als die van het voorgaande model, biedt de HR-V meer been- en schouderruimte.

Efficiënte hybride-aandrijving

Honda’s bewezen e:HEV hybride technologie levert een soepele en plezierige rijervaring, met responsieve prestaties en een indrukwekkend laag brandstofverbruik. Het bestaat uit twee compacte, krachtige elektromotoren die verbonden zijn met een 1,5-liter i-VTEC benzinemotor, met een piekvermogen van de motor van 96 kW (131 pk) en een maximumkoppel van 253 Nm bij 4.500 tpm.

De gloednieuwe Honda HR-V biedt naadloze connectiviteit waarmee eigenaren gemakkelijk verbinding kunnen maken met hun dagelijkse leven. De intuïtieve 9-inch lcd-touchscreeninterface is ontworpen om afleiding van de bestuurder te minimaliseren. De interface, die wordt bediend via vertrouwde bediening in smartphone-stijl, maakt ook smartphone-mirroring mogelijk via Apple CarPlay (via Bluetooth, wifi of kabel) en Android Auto (kabel).

De nieuwe HR-V e: HEV zal eind 2021 in Europa verkrijgbaar zijn.

[ssba]