Uw mening over autobedrijf Welman in Heerhugowaard

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman Heerhugowaard dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 112 reviews
Reden bezoek: winterbanden/lampje stuk v/dbuitenspiegel.

Welman is een heel fijn autobedrijf, tot in de puntjes altijd alles verzorgt en geregeld wat de auto betreft!Denken ook heel goed met je mee,en proberen de kosten ook altijd zo laag mogelijk te houden!!Wij komen en blijven nog heel veel jaren bij WELMAN TOP BEDRIJF!!!

Reden bezoek: top bedrijf

Moet eerlijk zeggen als je bij Welman komt is dit geen dealer maar 1 grote Famile die je echt het gevoel geeft dat je er bij hoort en van het onmogelijke het mogelijkt maakt Dus dat is dus TOP service

Reden bezoek: Aankoop auto

Uitstekende ervaring bij Honda Welman in Heerhugowaard.Uiterst vriendelijke mensen.Keurige, wat oudere Honda Civic occassion gekocht, waarbij ik mij van welkomst tot vertrek mij gewaardeerd heb gevoeld, ook als je niet een gloednieuwe auto komt uitzoeken..Ook achter de schermen alles keurig op papier gezet en heldere afspraken gemaakt.Als ik de volgende keer wél een nieuwe Honda wil kopen, dan ga ik zeker weten naar Welman Heerhugowaard!

by H.J. van der Molen on Autobedrijf Welman Heerhugowaard
Reden bezoek: Aankoop nieuwe woning

Een geweldig aanbod gekregen voor onze huidige Jazz. Zijn gelijk naar de garage gegaan en hebben een proefrit gemaakt in de Jazz comfort Automaat . Geweldige auto en hebben er dan ook direct 1 gekocht, een rode moest het worden, geweldig. Zijn zoals gewoonlijk weer geweldig geholpen . Wij zijn erg blij met de mensen welke werkzaam zijn in de werkplaats en in de showroom, zij zijn vriendelijk, behulpzaam en beschikken over veel vakmanschap . Het is dan ook een aanrader om hier je auto aan te schaffen en in onderhoud te hebben. Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.

by Marino Berkhout on Autobedrijf Welman Heerhugowaard
Reden bezoek: Onderdelen auto

Via de webshop de originele olie en transmissieolie gekocht, zeer voordelig en binnen de korste keren binnen!Perfect verpakt, de volgende onderdelen zal ik hier ook bestellen!

Reden bezoek: Uitlezen+onderdelen

Zeer tevreden over de snelle service van honda welman.Voor uitlezen kun je dezelfde dag nog terecht, en wordt je vriendelijk geholpen.Voor elke grote en kleine onderdelen van alle Honda modellen kun je hier bestellen met het juiste partsnummer en heb je het dezelfde week nog in huis. TOP!

Reden bezoek: Mening

Ik kan Wel(man) een heel positief verhaal gaan opschrijven want,Dit geld voor beide vestingen ..HONDA = HONDA-WELMAN SERVICE!!! WIE ANDERS ?

Reden bezoek: Onderhoud

Kom al bijna 30 jaar bij dit familie bedrijf, dat gekenmerkt wordt door service, snelle afhandeling bij schade!De technische ploeg monteurs zijn vakkundig,en vaardig, de desk medewerkers altijd gezellig, de koffie prima,kortweg hier kom je terug,ik al bij na 30 jaar! Een geweldig goed bedrijf!

Reden bezoek: 15-06-2017

Goede service en altijd correct geholpen.

Reden bezoek: Kleine zaken

Eind januari van dit jaar heb ik een Nieuwe Honda Jazz gekocht. In feite hoef je daarna niet gauw naar de dealer, echter er zijn altijd wel kleine dingen zoals wegwijs maken met de navigatie, een lekke band etc. Je meldt je en kan altijd direct langskomen. Dit contact geeft een prettige binding met het bedrijf.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»