Uw mening over autobedrijf Welman in Heerhugowaard

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en ideeën over Autobedrijf Welman Heerhugowaard dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 97 reviews
Reden bezoek: Auto gekocht

Deze maand een Honda Jazz bij autobedrijf Welman gekocht.De persoonlijke aandacht en toelichting bij de diverse Honda's die te koop stonden op dat moment, werd als zeer positief ervaren.Tevens de ruimte als klant, om zelf na te denken en te overleggen m.b.t. de aanschaf.Bedrijf komt solide en met kennis van zaken over.Al met al een verademing in vergelijking met menig ander auto bedrijf.

by Herman van Drimmelen on Autobedrijf Welman Heerhugowaard
Reden bezoek: Geen

Ondanks weinig bezoek aan de garage; je blijft een "Honda-rijder" De stream rijdt nog steeds perfect en het geen een zeer goed gevoel dat dit ook door fa Welman gecontroleerd en bijgehouden wordt.Mijn dank hiervoor!

Reden bezoek: Reparatie

Als klant wil je serieus genomen worden, wil je waar voor je geld en ook nog eens klantvriendelijk behandeld worden. Het gebeurd zelden dat je al die punten aantreft in 1 bedrijf. Bij Honda Welman vind je dit WEL allemaal. Super vriendelijk en professioneel personeel en eigenaar. Na 3 Honda's te hebben gereden een paar jaar uitstapjes naar andere merken gehad maar nu toch weer een hele mooie occasion van Honda gekocht. Kleine mankementen werden zonder problemen of kosten gerepareerd en bovendien kosteloos een leen auto mee. Een hele grote pluim voor een bedrijf die laat zien dat je klanten wel tevreden kan houden.

Reden bezoek: algemene check

Ging gewoon op een zaterdag even langs voor een olie controle.De voorbanden waren aan vervanging toe en dat wist ik ook wel.Deze gelijk maar laten doen,en na een half uur is de auto ook gewassen en gestofzuigd.Grote complimenten voor de fantastische service.

Reden bezoek: Onderhoudsbeurt

Geen klachtenAlles goed geregeld , Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

Reden bezoek: Nieuwe Honda Civic Tourer ophalen

Zo we hebben de Tourer alweer een paar maanden en kilometers vliegen erop. Super geholpen toen ik hem ophaalde en als de auto aan vervangen toe is zou ik hier zo weer een auto kopen.Krijgen zeer positieve reacties op de auto hier in Friesland, denk ook niet dat er veel van rond rijden hier.Kortom 100 punten voor de service en uiteraard ook voor Honda!

by Antonio Cannavò on Autobedrijf Welman Heerhugowaard
Reden bezoek: Nieuwe auto

Ik kende autobedrijf Welman niet, maar ik kan niet anders zeggen dan dat het een topbedrijf is, prima service en goede sfeer. Ik voelde mij meteen thuis. Dank je wel Jack en medewerkers. En niet te vergeten Martin..

Reden bezoek: 4e honda

4e honda gehaald. Weinig onderhoudskosten. Rijdt super. Welman een top honda dealer.

Reden bezoek: Koop nieuwe Jazz

Vandaag de 5e Honda bij Welman opgehaald. En dat is niet omdat we zo merkentrouw zijn (er zijn vast wel meer betrouwbare merken). Maar omdat we na 4 Honda' s overtuigd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel Honda als Welman.

by Ben van der Meerendonk on Autobedrijf Welman Heerhugowaard
Reden bezoek: Ophalen nieuwe auto

Onze complimenten voor uitstekende behandeling,voor zowel de fijne informatie bij de aanschaf,als ook bij de aflevering.Het is onze tweede auto van het merk Honda,onze CRV heeft ons 14 jaar trouw gebracht,waar wij ook heen gingen ,met een 1500 kg caravan erachter,probleemloos.Prettige dealer ,en komen hun afspraak na.hulde.Succes Jack en je team.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»