Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Beoordeel onze vestigingen

Geef uw mening over onze vestiging in Alkmaar

 by Stönner on Honda Welman
Reden bezoek: Rammelend geluid na reparatie band

Vanmiddag langs gereden met mijn Honda Jazz.
Helaas stond ik met een lekke band, de Honda Assistence regelde dat de Wegenwacht kwam. Band gerepareerd maar met het advies nog even langs de dealer te gaan voor het rammelende geluid.

Steven heeft er na gekeken en wat bleek, er was een gehele imbussleutel in blijven zitten...Tja...hoe dan?! Maar top service, snel, vriendelijk, goed geholpen en het viel onder service van de zaak.

 by Fam. Kievit on Honda Welman
Reden bezoek: interesse Honda Jazz Crosstar Hybrid

Onze 14 jaar oude diesel Nissan Note begon wat kosten te maken dus we orienteerden ons al langer op een Hybride auto. Na het lezen van autoreviews, het bezoeken van diverse showrooms en het bekijken van filmpjes van div. merken en modellen op Youtube kwam de Honda Jazz Hybrid als 1 van de 2 geschikte kandidaten bovendrijven. De Crosstar versie vonden we mooi en.......inderdaad, na een proefrit ben je echt verkocht. Bijzonder fijne auto, maar ook goede service en info van dhr Petra van Welman Zwaag. 4 Jaar garantie, gratis pechhulp en nog meer service. Zeer tevreden tot nu toe. Welman is echt een aanrader.

 by J. Limperg on Honda Welman
Reden bezoek: Kleine onderhoudsbeurt en winterbanden wissel

Toen we het terrein opreden om onze Civic op te halen, zagen we het water al van onze mooie blauwe Honda af parelen; ze konden het weer niet laten en hadden hem gewassen. Na een prettig gesprek met Steven en de schappelijke rekening doorgenomen te hebben, ingestapt en tot onze verbazing hadden ze ook nog de stofzuiger door het interieur gehaald.

Bij Welman weten ze hoe ze klanten willen behouden; een premium behandeling!

 by Nico Graftdijk on Honda Welman
Reden bezoek: Speciale aansluiting TomTom

Na een vraag over het speciaal aansluiten van een nieuwe TomTom werd gevraagd even lang te komen bij Steven.

E.e.a prima opgelost. Bravo!!

 by Annette de Rooij/ Germ van der Bijl on Honda Welman
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nog beduusd van de aankoop worden we volledig ondersteunt in het zoeken naar de werking van alle mogelijkheden. Bedrijf geeft goede adviezen en helpt met alle instellingen van de auto. Voelt goed om de fijne service te ervaren. Heel blij met de auto en de dienstverlening van Welman.

Page 1 of 43:
«
 
 
1
2
3
 
»