Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Beoordeel onze vestigingen

Geef uw mening over onze vestiging in Alkmaar

 by Frans Kievit on Honda Welman
Reden bezoek: inruil auto

Wij zijn erg tevreden over de goede ontvangst en service van dhr. Petra bij Honda Welman Zwaag. (maart 2022) Wij zochten bewust een full hybrid auto in ruil voor onze oude diesel. Onze interesse in een Honda Jazz Crosstar Hybrid was al eerder gewekt en na 2 proefritten (en proefrit/-proefzitten in andere Japanse merken) was de keuze helder. Deze rode Jazz Crosstar wordt het! Honda Welman viel op door serieuze informatie, geloof in eigen merk en geen gladde praatjes. Een vertrouwenwekkend adres en een Japans premiummerk. De vele positieve Honda-reviews die ik op andere websites las, bevestigden onze mening. Het relaxte rijden met deze e-hybrid is echt een waar genot. Zowel Welman als de auto vinden wij een aanrader!

 by Lucas on Honda Welman
Reden bezoek: Nieuwe ruitenwissers

Ik kwam voor nieuwe ruitenwissers , maar de monteur zag in 1 opslag nog wat andere punten en gaf meteen geheel vrijblijvend advies en dacht mee hoe dit het beste op te lossen. Ik was er voor het eerst maar kreeg meteen een goed gevoel! Je merkt dat zowel de monteurs als de verkoopadviseurs passie hebben voor Honda en de klant!

Echt perfect geholpen ga zo door!

 by Dirk de Winter on Honda Welman
Reden bezoek: nieuwe auto

het is een prachtig bedrijf waar de klant koning is ze nemen de tijd voor je en legen alles uit
ze doen het met liefde voor hun product waar ze voor staan ik heb al een paar merken gehad maar dit hadden we nog niet mee gemaakt ik wil zegen gaa zo door

 by Stolle on Honda Welman
Reden bezoek: Auto kopen

Vriendelijke verkoper we zijn goed en leuk geholpen. Vragen werd na tevredenheid beantwoorden

 by Lucas on Honda Welman
Reden bezoek: Onderhoud en oplossen kleine problemen

Na een wat mindere ervaring bij een ander dealer te hebben gehad na de aanschaf van een Civic , ben ik via familie terecht gekomen bij Honda Welman . Waar ik me bij de andere dealer niet gehoord voelde werd ik bij Honda Welman hartelijk ontvangen vanaf de eerste stap die ik binnen zette , alsof ik al jaren klant was! ( wat ik overigens nu ook zal blijven). Ik had wat kleine problemen met de wagen maar dit werd zeer professioneel opgelost . Een Honda dealer waar de klant echt centraal staat . Team van Honda Welman ga zo door !

Page 1 of 45:
«
 
 
1
2
3
 
»