Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Beoordeel onze vestigingen

Geef uw mening over onze vestigingen in Alkmaar en Zwaag

 by Annette de Rooij/ Germ van der Bijl on Honda Welman
Reden bezoek: Aanschaf auto

Nog beduusd van de aankoop worden we volledig ondersteunt in het zoeken naar de werking van alle mogelijkheden. Bedrijf geeft goede adviezen en helpt met alle instellingen van de auto. Voelt goed om de fijne service te ervaren. Heel blij met de auto en de dienstverlening van Welman.

 by Stönner on Honda Welman
Reden bezoek: Rammelend geluid na reparatie band

Vanmiddag langs gereden met mijn Honda Jazz.

Helaas stond ik met een lekke band, de Honda Assistence regelde dat de Wegenwacht kwam. Band gerepareerd maar met het advies nog even langs de dealer te gaan voor het rammelende geluid.Steven heeft er na gekeken en wat bleek, er was een gehele imbussleutel in blijven zitten...Tja...hoe dan?! Maar top service, snel, vriendelijk, goed geholpen en het viel onder service van de zaak.

 by Melissa on Honda Welman
Reden bezoek: Aanschaf honda jazz

Hele mooie jazz gekocht bij welman.

Erg blij met de auto en de goede service

 by A. Rijnbeek on Honda Welman
Reden bezoek: Updaten navigatiesysteem

Het navigatiesysteem van mijn net aangeschafte Honda moest ge-update worden en dankzij Steven van Welman is dat weer prima in orde. Hij nam er alle tijd voor en heeft er ook voor gezorgd dat mijn telefoon goed gepaird werd. Top service!

 by A. Rijnbeek on Honda Welman
Reden bezoek: Aanschaf Honda Insight

Fantastische service door Jack Welman, zo wordt een auto kopen een feestje! Ik ben ook erg tevreden met mijn nieuwe Honda, topauto!

Page 1 of 43:
«
 
 
1
2
3
 
»