Vanafprijs nieuwe Honda Jazz 24.400 euro

Geen reacties

Honda maakt de vanafprijzen van de nieuwe Jazz bekend. Het compacte model is standaard uitgerust met hybridetechniek en heeft een vanafprijs van 24.400 euro.

Honda start binnenkort met de verkoop van de nieuwe Jazz. 24.400 euro bedraagt de vanafprijs van het nieuwe model, dat altijd wordt geleverd met e:HEV hybride-aandrijving met 109 pk vermogen. Honda geeft een verbruik op van 4,5 l/100 km, oftewel 1 op 22,2. Het hybridesysteem in de nieuwe Jazz regelt automatisch de meest ideale aandrijving, waarbij er geschakeld wordt tussen volledig elektrisch, beide motoren of alleen de brandstofmotor.

De Honda Jazz is voor het eerst leverbaar als Crosstar, met SUV-achtige uitstraling. De vanaprijs van die versie is 29.950 euro. Honda geeft nog geen gedetailleerde uitrustingsspecificaties vrij, maar meldt wel alvast dat het met de actieve en passieve veiligheid van de Jazz wel goed zit. Elke uitvoering is voorzien van maar liefst tien airbags, cruise control met afstandsradar, een rijbaanassistent, anti-botssystemen en een breedbeeldcamera aan de voorkant.

De nieuwe Jazz komt in de zomer naar Nederland.

[ssba]