Kom elektrisch rijden in de nieuwe CR-V Hybrid

  Volledig elektrisch rijden, zonder opladen
  Elektrisch tot 130 km / uur
  Honda kwaliteit, zoals u bent gewend
Kom elektrisch rijden in de nieuwe CR-V Hybrid

  Volledig elektrisch rijden, zonder opladen
  Elektrisch tot 130 km / uur
  Honda kwaliteit, zoals u bent gewend
Klaar voor de toekomst
Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u ervaart met de nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.
Maak kennis met de Hybrid
De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.
De kracht van hybride
Met behulp van geavanceerde technologie levert de meest populaire SUV ter wereld nu sportieve prestaties en lage emissiewaarden.
Volledig elektrisch rijden
De auto heeft een 2.0 liter Atkinson-benzinemotor en twee elektrische motors: een elektrische aandrijfmotor en een elektrische generator, voor optimale prestaties in benzinemodus of in elektrische of hybride modus. De CR-V gebruikt geen conventionele transmissie, maar is uitgerust met een enkele, vaste versnelling, om de bestuurder een soepel gevoel van vermogen en vertrouwen te geven: dit is een hybride die u kunt voelen.
Kom proefrijden in de CR-V Hybrid
Vul hieronder uw gegevens in om een proefrit aan te vragen.
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Mijn gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.