Na jaren trouwe dienst wisselt de Jazz voor een Sportieve Civic…

Net na hun vakantie, verwelkomen we de Familie Gesink in onze showroom! Na jarenlang trouwe dienst van hun geliefde Jazz, was het eindelijk tijd voor een vervanging, en wat voor een vernieuwing was dit! Zodra de familie Gesink de prachtige en uiterst sportieve Civic Sport op onze website zag komen, wisten ze dat dit misschien wel de auto van hun dromen was. Direct na de vakantie een bezoek aan onze showroom en na een enthousiaste proefrit bevestigde dit allemaal het geheel snel: Het was hoog tijd voor wat verjonging, een stuk meer luxe aan autorijden en een flinke dosis sportiviteit in de volgende nieuwe auto!

Hoewel het misschien geen echte Formule 1-auto, waar de voorliefde ook voor is, kunnen we toch langzaam maar zeker de vergelijking maken met de wervelende prestaties van Max Verstappen, nietwaar? De sprankelende uitstraling en het dynamische rijgedrag van deze Civic Sport maken elke rit een waar race feestje, en we zijn ervan overtuigd dat de Gesinks heel wat fijne kilometers tegemoet gaan.

Dus Familie Gesink: van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst! Wij van het gehele Welman Team wensen jullie vele mooie en sportieve ritten toe.

Familie Gesink

Civic 1.8i Sport
Afgeleverd door: Jack Welman
[ssba]