Nu je eigen een keer verwennen…

Met een flinke opwinding en een vleugje nervositeit hebben we afgelopen vrijdag Rob van Kooten zijn nieuwe Honda CR-V Elegance mogen leveren. Rob zijn dan oude CR-V inmiddels uit 2015, (die hij destijds nog bij zijn oude vriend en onze chauffeur Cock heeft aangekocht), had inmiddels wel het punt bereikt waarop vervanging welkom was. De kilometers op de teller van dit oudje waren het zeker niet en ook niet de vele goede rij -eigenschappen nog van deze Honda. Nee, het was de leeftijd en het was gewoon tijd voor Rob om zichzelf eens te verrassen met een nieuwe Honda. Het bijzondere is dat Rob net met pensioen is gegaan. Na jarenlang hard werken heeft Rob besloten om zichzelf te trakteren op het comfort en de luxe van een moderne nieuwere Honda, en wat past daar beter bij dan deze van 1e eigenaar afkomstige uitstekend onderhouden en stijlvolle CR-V?

Met de oude CR-V achter zich gelaten en de sleutels van de nieuwe in zijn handen gekregen, kijken we samen met Rob uit naar de vele nieuwe vrije -avonturen die voor hem open liggen. Het is niet alleen een auto die wordt afgeleverd, maar een werk verleden dat wordt afgesloten en een nieuw begin dat wordt ingeluid.

Rob, namens ons hele team, willen we je van harte feliciteren met je pensioen, je aankomende vrije tijd en natuurlijk met de prachtige keuze voor deze nieuwe CR-V Elegance. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze Honda -gemeenschap en we kijken uit naar vele jaren klandizie! Veel rij -plezier!!!

Rob van Kooten

CR-V Elegance
Afgeleverd door: Jack Welman
[ssba]