Waarom veranderen als iets bevalt? Wederom een Honda Civic Automaat!!

De familie Broersma rijdt een heerlijke Honda Civic Automaat, een Comfort uitvoering, door ons geleverd. Onlangs had de heer Broersma aangegeven zeer tevreden te zijn en mogelijk een overstap naar een Civic Automaat in Sport uitvoering wel een alternatief te vinden.
Zo gebeurde het dat wij bij onze TakeAway actie de beschikking kregen over een mooie Civic Sport met automaat. De compleetheid van de auto, licht- en regensensoren, de cruise control af fabriek en de overbouw van SD navigatie en trekhaak, maakte het een aantrekkelijk aanbod.

Vanaf het vakantieadres in Frankrijk werd er via email en telefoon overleg gepleegd. Maar ja, besluiten op ruim 1.000 kilometer afstand is ook weer zo wat. Dus werd de afspraak gemaakt om na de vakantie voor een bezichtiging langs te komen. Dus vorige week konden wij gezamenlijk de auto bekijken, de laatste puntjes op de i zetten en de koop rondmaken. Vandaag rijdt de familie Broersma in hun nieuwe auto naar huis, de eerste van weer heel veel fijne ritten hopen wij!

familie Broersma

Honda Civic 1.8i Sport Automaat
Afgeleverd door: Erwin Petra , erwinpetra@honda-welman.nl
[ssba]