Een rijke klant historie…

In een warme bad van nostalgie mochten we afgelopen week weer een bijzondere klant met het ophalen van een nieuwe auto verwelkomen: Mevrouw Joke Schmitt -de Wit, is niet alléén een klant die in onze administratie staat, maar ook in de harten van onze medewerkers een speciale plek heeft verworven. Mevrouw Schmitt -de Wit is namelijk niet zomaar een klant; ze is één van onze langste en zeer gewaardeerde klantrelaties.

De geschiedenis met Joke en ons autobedrijf gaat ver terug, jaren ’80. In de tijd dat haar man nog in leefde, werden de auto’s gezamenlijk uitgekozen bij mijn vader, samen trotseerden jullie de op zaterdag de showroom en vol vertrouwen om meestal de demo modelletjes van mijn moeder af te pakken. Na het helaas vroegtijdig wegvallen van Joke haar man, heeft mevrouw Schmitt dit volle vertrouwen in ons voortgezet en zelfs na een verhuizing van Heerhugowaard naar Tilburg heeft het haar er niet van weerhouden om trouw te blijven aan ons bedrijf. Een afstand in kilometers, maar geen afstand in ons hart. Wat onze relatie extra bijzonder maakt, is de betrokkenheid van alle volgende generaties. Zo, jaren later, zijn de kinderen allemaal volwassen geworden en gaan de auto-aankopen samen met mij, haar dochter Sandra en schoonzoon Eddy. Door dit proces van een voorsteltje, het dan het samen overleggen voor deze nieuwe auto voelt dan als een familieaangelegenheid. Joke heeft zo alle historie van ons bedrijf gezien, onze verhuizingen en van generatie op generatie, zo mijn kinderen geboren zien worden en in de zaak zien komen. Zo van Welman senior naar huidige generatie naar haar dochter Sandra en mijn zoon -een rijke geschiedenis waarvan Joke zelf een waardevol deel uitmaakt.

En nu, als kers op de taart, hebben we mevrouw Schmitt – de Wit mogen verrassen met een speciale nieuw auto, de nieuwe HR-V Hybrid in de luxe Advance uitvoering en in de spectaculaire kleur Sand Khaki! Vauit een aanbieding die we allemaal niet kon weerstaan, daar waar anderen lang moeten wachten, door de lange levertijden, geven we Joke voorrang en bekronen we haar trouw zijn aan ons bedrijf met deze prachtige splinternieuwe HR-V e:HEV waar ze eigenlijk al een beetje van droomde.

Lieve Joke, bedankt voor de vele jaren van vertrouwen in ons, de mooie herinneringen tot nu toe, en het delen van jouw autolevensreis met ons. Moge de nieuwe HR-V Sand Khaki je nog vele gelukkige jaren en met veel avontuurlijke kilometers brengen!!! Wij willen er lang nog getuige van zijn. Een klant voor het leven!!! Namens ons gehele team, veel rij -plezier toegewenst.

Mw. Schmitt - De Wit uit Tilburg

HR-V Advance E: HEV
Afgeleverd door: Jack Welman
[ssba]