Zo zoon, zo vaders…

Waar passie voor auto’s en klanttevredenheid samenkomen, is het ons een waar genoegen om te zien dat de liefde voor kwaliteit en stijl binnen de familie Van Leeuwen wordt doorgegeven van generatie op generatie. Althans van zoon op vaders…

…het begon allemaal met zoon Marc, die bij toeval de weg naar ons bedrijf vond en met volle tevredenheid en nog grotere enthousiasme voor onze klantbenadering met de familie deelde. Dit kon niet onopgemerkt bij de heer Van Leeuwen sr. Voorbij zijn gegaan. De nieuwsgierigheid werd bij de heer Van Leeuwen sr. ook gewekt, en al snel begon hij zijn eigen reis ook naar ons bedrijf. Een parel in onze collectie, een jong gebruikte en wel adembenemende mooie HR-V Advance Style, sprong direct in het oog van Van Leeuwen sr. Na een overtuigende proefrit was het duidelijk: deze auto is de perfecte aanvulling op de familiecollectie. In navolging van de reeds daags eerder opgehaalde CR-V voor zoon Marc, heeft ook de heer en mevrouw Van Leeuwen sr. de Honda collectie verrijkt met de nieuwste HR-V.

Wij zijn blij dat ook wij de familie Van Leeuwen hebben kunnen bijstaan in deze mooie keuze en zijn ervan overtuigd dat niet alléén de HR-V uw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen. Bedankt voor ook uw vertrouwen in ons bedrijf, en wij kijken ernaar uit om u in de toekomst nog meer Van Leeuwens uit familie van dienst te mogen zijn. Namens ons gehele Welman-Team wensen wij u heel veel rijplezier toe.

Familie Van Leeuwen sr.

HR-V Advance e:HEVStyle
Afgeleverd door: Jack Welman
[ssba]