Autobedrijf Welman is officieel Honda dealer voor Noord Holland met vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag. Naast het bekijken van onze site bent u natuurlijk van harte welkom in onze vestigingen, waar wij voor u klaar zullen staan om u alles uitgebreid uit te leggen en alles te laten zien wat u wilt. Want er gaat per slot niets boven het kunnen ruiken en voelen van al dat moois.

Wanneer u bij ons langs komt voor een nieuwe Honda of voor het onderhoud van uw auto merkt u dat service hoog bij ons in het vaandel wordt gehouden. Onze medewerkers zorgen voor de vakkundige kwaliteit die uw Honda verdient.

Beoordeel Honda Welman Heerhugowaard

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Welman dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Geef uw mening

Adres en contact

Heerhugowaard
Nijverheidsstraat 14
1704 RA Heerhugowaard
Neem contact op

Openingstijden

Overige gegevens

K.v.k. nr. Honda Welman Heerhugowaard: 370620990 te Alkmaar

B.T.W. nr. Honda Welman NL8006.36.715.B01

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Autobedrijf Welman B.V. Heerhugowaard

Komend vanaf Haarlem

Via de Snelweg A9.

Neemt u de doorgaande en aansluitende weg de N242. (richting Leeuwarden) Waarbij u de afslag Heerhugowaard-Zuid en Heerhugowaard-Centrum rechts van u laat liggen. U rijdt door tot aan de stoplichten, bij Hotel/Restaurant Jules. Hier slaat u rechtsaf en direct links. (voor de spoorwegovergang) Deze weg vervolgt u waarbij de industriestraat overloopt in de Nijverheidsstraat. Aan het einde van deze straat rechts bevindt Honda-Welman zich.

Komend vanaf Amsterdam

Via Snelweg A7.

U gaat richting Zaanstad naar Alkmaar langs het Alkmaardermeer en via het Noordhollandskanaal richting alkmaar/Leeuwarden. Aan het einde bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de N242. (richting Leeuwarden) Waarbij u de afslag Heerhugowaard-Zuid en Heerhugowaard-Centrum rechts laat van u laat liggen. U rijdt door tot aan de stoplichten, bij Hotel/Restaurant Jules slaat u rechtsaf en direct links. (voor de spoorwegovergang) Deze weg vervolgt u waarbij de industriestraat overloopt in de Nijverheidsstraat. Aan het einde van deze straat rechts bevindt Honda-Welman zich.

Komend vanaf Leeuwarden

Via de N242.

U rijdt door tot aan Hotel/Restaurant Jules waarbij u bij de verkeerslichten linksaf slaat en vervolgens direct links gaat. (voor de spoorwegovergang) Deze weg vervolgt u waarbij de industriestraat automatisch overloopt in de Nijverheidsstraat. Aan het einde hiervan rechts bevindt Honda-Welman zich.

Grotere kaart weergeven